so cool Onderdelen luchtgekoelde oldtimer so cool so cool

Welkom bij So Cool

 

Wij gaan verhuizen ! 

 

Met pijn in ons hart verlaten wij het “so-cool” pand, jaren lang is dit onze thuis basis geweest voor het creëren, restaureren en renoveren van onze grote liefdes. Het pand is niet te klein, wij worden te groot ! Dus wij pakken onze spullen om onze droom te realiseren.

 

De droom om onze creativiteit, vaardigheden en vooral liefde door te kunnen blijven geven in de wereld van oldtimers. Een pand waarin wij onze grenzen kunnen blijven verleggen, onze service nog beter kan worden en waar wij meer ruimte hebben om dit moois te blijven realiseren.

 

Benieuwd waar “so-cool” nog cooler gaat worden ? houd onze fb in de gaten voor de volgende update.

 

Het So-cool team.

 

Hoe het is begonnen

 

6 jaar oud was ik toen mijn leven veranderde door het zien van een kever, vanaf dat moment was ik verkocht en had ik het volkswagenvirus te pakken. Ik ging alles verzamelen wat te maken had met kevers en bussen van model auto’s tot boekjes. Jaren later was het eindelijk tijd om mijn rijbewijs te gaan halen zodat ik in mijn liefde kon gaan rijden. Mijn eerste kever heb ik toen compleet gerestaureerd, hierdoor had ik de smaak te pakken en wist ik wat mij te doen stond. Het volgende project verscheen al snel op de stoep en ook deze werd gerestaureerd en verkocht. Nu 10 jaar later nog steeds bezig met mijn liefde en passie dit is uitgegroeid tot een bedrijf genaamd “so-cool’ en richten wij ons op het onderhouden en restaureren van luchtgekoelde Volkswagens.

 

Werkzaamheden

 

Bij So-cool richten wij ons op het onderhouden en restaureren van luchtgekoelde Volkswagens. Bij ons in de werkplaats kunt u verder terecht voor uw laswerk, restauratie, RDW klaarmaken enz. Informeert u naar de mogelijkheden per mail of bel ons! Met ons gemotiveerde team, allemaal met een passie voor de “oude” Volkswagens, adviseren, assisteren, en informeren wij u graag met betrekking tot het aanschaffen en onderhouden van uw Volkswagen.

 

 

Openingstijden

U bent natuurlijk altijd welkom om zonder afspraak langs te komen. Wilt u echter niet het risico lopen om voor een dichte deur te staan, maak dan tevoren even een afspraak.
+31 (0)6 46070552 (whats-app) info@so-cool.nl
   

Nieuws

Ons archief