so cool

Welkom bij So cool garage

Hoe het is begonnen bij So cool garage

 

6 Jaar oud was ik toen mijn leven veranderde door het zien van een kever, vanaf dat moment was ik verkocht en had ik het volkswagenvirus te pakken. Ik ging alles verzamelen wat te maken had met kevers en bussen van model auto’s tot boekjes. Jaren later was het eindelijk tijd om mijn rijbewijs te gaan halen zodat ik in mijn liefde kon gaan rijden. Mijn eerste kever heb ik toen compleet gerestaureerd, hierdoor had ik de smaak te pakken en wist ik wat mij te doen stond. Het volgende project verscheen al snel op de stoep en ook deze werd gerestaureerd en verkocht. Nu 10 jaar later nog steeds bezig met mijn liefde en passie dit is uitgegroeid tot een bedrijf genaamd “so-cool’ en richten wij ons op het onderhouden en restaureren van luchtgekoelde Volkswagens.

 

Werkzaamheden

 

Bij So-cool richten wij ons op het onderhouden en restaureren van luchtgekoelde Volkswagens. Bij ons in de werkplaats kunt u verder terecht voor uw laswerk, restauratie, RDW klaarmaken enz. Informeert u naar de mogelijkheden per mail of bel ons! Met ons gemotiveerde team, allemaal met een passie voor de “oude” Volkswagens, adviseren, assisteren en informeren wij u graag met betrekking tot het aanschaffen en onderhouden van uw Volkswagen.

 

 

Met uw volkswagen op het juiste adres

Onderdelen voor je Volkswagen

Wij verkopen onderdelen via onze webshop, maar u kunt ook langskomen in Etten Leur. Wij ontvangen u graag en geven u passend advies. Wij hebben voor elke type onderdelen op voorraad in onze webshop. Voor uw Kever, Bus Split window T1, Bus Panorama T2a, Bus Panorama T2b, Volkswagen T3, Volkswagen T3 Synchro, Karmann Ghia, Type 3, 411 – 412 of Volkwagen Kübel/181

Bekijk dan hieronder een uitgebreide greep uit onze webshop.
 

 

Te koop VW T1, T2 en T3

Wij hebben altijd diverse volkswagens te koop staan. Een showroom vol met mooie voertuigen. Van een mooi project en tot modellen die in topconditie zijn.


Staat uw droom-volkswagen er niet tussen. Of heeft u specifieke wensen neem dan contact met ons op.  Bel ons op +31 (0)6 - 4607 0552 Of stuur een e-mail naar info@so-cool.nl