so cool so cool so cool so cool

Welkom bij So Cool

 

Wij zijn verhuisd !

 

Ons nieuwe pand begint al echt als ons huis te voelen, de volkswagens staan binnen in onze showroom van 400m2, een winkel begint zich te vormen aan onderdelen en de werkplaats staat vol. De koffie staat altijd klaar als je een kijkje wilt komen nemen in ons nieuwe pand !

 

De werkzaamheden gaan door maar binnenkort zullen we weer een opendag gaan houden en is iedereen welkom om het nieuwe pand te komen bekijken ! 

 

het nieuwe adres is;

mon plaisir 45 te etten-leur 

 

houd onze fb in de gaten voor de volgende update.

 

Het So-cool team.

 

Hoe het is begonnen

 

6 Jaar oud was ik toen mijn leven veranderde door het zien van een kever, vanaf dat moment was ik verkocht en had ik het volkswagenvirus te pakken. Ik ging alles verzamelen wat te maken had met kevers en bussen van model auto’s tot boekjes. Jaren later was het eindelijk tijd om mijn rijbewijs te gaan halen zodat ik in mijn liefde kon gaan rijden. Mijn eerste kever heb ik toen compleet gerestaureerd, hierdoor had ik de smaak te pakken en wist ik wat mij te doen stond. Het volgende project verscheen al snel op de stoep en ook deze werd gerestaureerd en verkocht. Nu 10 jaar later nog steeds bezig met mijn liefde en passie dit is uitgegroeid tot een bedrijf genaamd “so-cool’ en richten wij ons op het onderhouden en restaureren van luchtgekoelde Volkswagens.

 

Werkzaamheden

 

Bij So-cool richten wij ons op het onderhouden en restaureren van luchtgekoelde Volkswagens. Bij ons in de werkplaats kunt u verder terecht voor uw laswerk, restauratie, RDW klaarmaken enz. Informeert u naar de mogelijkheden per mail of bel ons! Met ons gemotiveerde team, allemaal met een passie voor de “oude” Volkswagens, adviseren, assisteren en informeren wij u graag met betrekking tot het aanschaffen en onderhouden van uw Volkswagen.

 

 

Nieuws

updates volgen snel over onze projecten waar wij mee bezig zijn.

Ons archief