so cool Onderdelen luchtgekoelde oldtimer so cool so cool

Welkom bij So Cool

Hoe het allemaal begon

6 Jaar was ik toen ik voor het eerst een kever zag en het volkswagenvirus mij direct te pakken kreeg. Tot de tijd dat ik mijn rijbewijs haalde verzamelde ik alles wat met kevers en bussen te maken had; van boekjes tot modelauto’s enz. Zodra ik mijn rijbewijs had kocht ik ook direct een kever. Deze kever werd van top tot teen gerestaureerd, waarna ik de smaak van opknappen te pakken kreeg. Het volgende project was snel gekocht, opgeknapt en weer verkocht. Sinds 5 jaar ben ik serieus begonnen met de inkoop, reparaties en verkoop van luchtgekoelde Volkswagens onder de naam So Cool.
 

Werkzaamheden

So cool richt zich primair op de inkoop en verkoop van luchtgekoelde Volkswagens. In de werkplaats kunt u verder terecht voor laswerk, restauratie, RDW klaarmaken enz. Informeert u naar de mogelijkheden!   Met ons gemotiveerde team, allen met een passie voor “oude” Volkswagens, adviseren, assisteren, en informeren wij u graag met betrekking tot het aanschaffen en onderhouden van uw Volkswagen.

Openingstijden

U bent natuurlijk altijd welkom om zonder afspraak langs te komen. Wilt u echter niet het risico lopen om voor een dichte deur te staan, maak dan tevoren even een afspraak.
+31 (0)6 46070552 (whats-app) info@so-cool.nl
   

Nieuws

Ons archief