In- en verkoop

so cool Bent u opzoek naar een luchtgekoelde Volkswagen ? dan bent u bij ons op het juiste adres. Geregeld hebben wij volkswagens in de showroom staan, van restauratie projecten tot rijklare volkswagens.

 

Zit uw droomauto er niet bij ?

 

Wij bezitten over een groot netwerk en zullen alles er aan doen om samen met u naar uw luchtgekoelde liefde te zoeken. Aarzel dus niet om ons een e-mail te sturen of bel ons even op voor een afspraak !

Naast het het vinden van uw auto, kopen en verkopen wij ook tweedehands onderdelen. Heeft u nog onderdelen over na een restauratie of een luchtgekoelde volkswagen staan waar u geen tijd meer voor heeft ? ook hier voor mag u ons altijd benaderen.

so cool
so cool
so cool

Werkplaats

In onze werkplaats word altijd hard gewerkt aan reparaties en restauraties voor klanten, wij zorgen er graag voor dat uw Volkswagen in goede conditie verkeerd en ook blijft. Wij beschikken over 6 bruggen en de juiste gereedschappen. mocht u interesse hebben voor een reparatie of restauratie aan uw Volkswagen kunt u ons altijd e-mailen of bel ons op om een afspraak te maken.

 

Dropped, Filled and ready to drive

so cool

Wij beschikken over een autoambulance met electrische lier. in overleg kunnen we uw auto ophalen en/of bezorgen.
vraag naar de mogelijkheden per e-mail of bel ons even op.

so cool

Haal & Bezorg service

Gebruikte onderdelen

Door de jaren heen hebben wij een groot assortiment van gebruikte onderdelen opgebouwd, bent u op zoek naar tweedehands onderdelen kunt u altijd contact met ons opnemen hiervoor. mocht het zo zijn dat wij niet in het bezit zijn van dit onderdeel zoeken wij graag met u mee naar andere mogelijkheden, of neem een kijkje in onze webshop !

 

Verse koffie

De koffie staat klaar!

Overweegt u om een vintage volkswagen te kopen?
Zoekt u gebruikte onderdelen of nieuwe?
Overweegt u uw auto te laten restaureren?
Is er onderhoud, apk of RDW keuring nodig?
Heeft u schade of is er laswerk aan uw auto?
Bent u eens in de buurt en wilt u eens in ons bedrijf rondkijken?
De koffie staat klaar !

Verse koffie